От Декември месец 2012г. екипът на Фронтстеп се присъедини към екипът на Инфор, който внедрява SyteLine в Miele

Екипът на Фронтстеп България продължава да е в първите редици на внедрителите на Infor в световен мащаб.От Декември месец 2012г. екипът на Фронтстеп се присъедини към екипа на Инфор,
който внедрява SyteLine в Mielle.
Miele е единствената наистина глобална луксозна марка на домакински уреди и търговски машини в областта на чистотата, касаеща пране, миене на съдове и дезинфекция.
Компанията е основана преди повече от 108 години през 1899 година от Карл Миле и Рейнард Цинкан и според думите на нейните основатели "Успехът в дългосрочен план е възможен единствено само когато някой е съвършенно убеден в качеството на даден продукт. Марката Miele е нарицателно за ненадминато качество във всеки един аспект.
Внедряването на Infor 10 ERP SyteLine ще допринесe Миле да продължи да поддържа високото ниво на обслужване на клиентите си.

 


 

"Ние работим с партньор с богат опит в производството, който познава изключително добре възможностите на системата и намира решения как да адаптира тези възможности към нашите изисквания”

Христофор Благоев
изпълнителен директор
Подемкран АД

 

Информация за продукти

SyteLine ERP Brochure


SyteLine Manufacturing


SyteLine Data Collection

 

Информация за проекти

Case Study Podemcrane


SyteLine в Watts Industries


SyteLine в Шнайдер ЕлектрикФронтстеп България, бул. Шипченски проход 63, ет. 6, София 1574, Сградата на Завод Електроника
Телефон: +359 2 931 19 08/+359 2 479 00 46
Всички права запазени