Infor ERP SyteLine с възможност за работа през Web и Mobile Client за по-голяма гъвкавост и удобство на потребителите

Infor Inc. продължава да подобрява функционалността на Infor ERP SyteLine


Последните подобрения в Infor ERP SyteLine дават възможност на компаниите, клиенти на системата да се възползват от най – новите технологии, осигурявайки достъп до SyteLine независимо къде се намират. Infor ERP SyteLine 8.02.10 включва достъп през Web Client и Мобилни Устройства, Предварително дефинирани работни потоци, Нови форми от тип Начален екран и подобрена сигурност на данните.


SyteLine вече може да работи като Web Client, който се нуждае само от браузер и мрежова връзка, като новият Web Client работи без да инсталира приложения върху компютърът, който използвате. По този начин потребителите могат да използват нает компютър в хотел или при техен клиент, без да е необходимо да свалят и инсталират допълнителни приложения на този компютър. Този Web Client дава възможност потребителите на SyteLine да дадат достъп на техни бизнес партньори, клиенти или доставчици до информация в SyteLine чрез специални филтрирани екрани, показващи необходимите данни за този клиент или доставчик.


Мобилен достъп – Използвайки новите Web възможности, Infor представят нов „мобилен” модул, който позволява на потребителите да работят със SyteLine от техните мобилни устройства. С този модул потребителите могат да получават сигнали и имат достъп до SyteLine от техните мобилни устройства URL. Работата със SyteLine Mobile се осъществява чрез малки SyteLine форми, които използват SyteLine среда и могат да бъдат извиквани чрез браузър на мобилно устройство.

Предварително дефинирани работни потоци – Новите предварително дефинирани „шаблони” на работни потоци улесняват потребителите, като ги уведомяват при настъпване на определено събитие. Например, ако има промяна в кредитния лимит на клиент, системата автоматично известява чрез e-mail съответният ръководител и изисква одобрение.

Сигурност на данни – вече е възможно създаване на филтри за данни, така че потребителите да имат достъп само до определени данни, в зависимост от потребителският ИН, с който те се вписват в системата. Например, компания може да създаде филтър за данни и когато неговите клиенти влязат в SyteLine през портал, единствената информация, която те виждат е за поръчките, които са направили.
Infor не спират с нововъведенията, в Infor ERP SyteLine е подобрена функционалността за създаване на диаграми – влизайки в режим на редакция, потребителят може да избере и добави диаграма за визуално представяне на данни, към формата която редактира.

SyteLine ERP 8.02.10 вече е локализирана и се внедрява при клиент, като се очаква през м. Май внедряването да приключи.

 


 

"Ние работим с партньор с богат опит в производството, който познава изключително добре възможностите на системата и намира решения как да адаптира тези възможности към нашите изисквания”

Христофор Благоев
изпълнителен директор
Подемкран АД

 

Информация за продукти

SyteLine ERP Brochure


SyteLine Manufacturing


SyteLine Data Collection

 

Информация за проекти

Case Study Podemcrane


SyteLine в Watts Industries


SyteLine в Шнайдер ЕлектрикФронтстеп България, бул. Шипченски проход 63, ет. 6, София 1574, Сградата на Завод Електроника
Телефон: +359 2 931 19 08/+359 2 479 00 46
Всички права запазени